Bak - Üzenet

 

A lap jelentése: Isteni üzenetek, amelyek befolyásolják sorsunkat, életünket. Bárhonnan érkezhet a jelzés, a mi felelősségünk, hogy felismerjük és megértsük. Minél tudatosabban élünk, annál könnyebben megy ez.

Az évben több olyan isteni jelet, üzenetet kaphatsz, ami megvilágosítja elmédet és segít meglelni a célodat vagy éppen az utadat. Ezért figyelj oda még jobban a jelekre, amik áthatják az életedet. A kártya arra int, hogy élj tudatos élet, ugyan ez nálad nem lehet probléma, hiszen mindig arra törekszel, hogy minden világos és érthető legyen körülötted, sőt, másokat is megvilágíts. Továbbá próbálj meg időnként más szemmel tekinteni magadra és az életedre. Gondolkodj el néha azon, hogy láthatnak mások. Ugyanakkor jelentheti azt, hogy fontos híreket, üzeneteket kaphatsz az évben a környezetedben is, amik jelentős hatással lesznek az életedre.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL