Mérleg - Szívcsakra

 

A szívcsakra a szív közelében lokalizálódik, a mellkas közepén található. A kínaiak nagyon fontos akupunktúrás pontot társítottak ehhez a területhez, amely segítségével az érzelmi instabilitás és egyéb szívproblémák gyógyíthatók. Képes vagy bevonzani a szeretetet és a pozitív energiát, hiszen ez a világon a leghatalmasabb energia. A szeretet mindennek a kulcsa, talán ezért is annyira varázslatos ember az, aki a Mérleg jegy szülötte.


Ha blokkolod, akkor az érzelmeid elborítanak és ez már pusztító hatással lesz rád. Bánatossá válsz, és nem engeded, hogy a szeretet beáramolhasson az életedbe. Az aggodalmaskodás és a negatív gondolkodás olyan, akár egyfajta parazita, amely elszívja az energiáid. Ideje tehát mindennek búcsút inteni.


Milyen kristály és fém köthető a szívcsakrához:


A réz kapcsolódik a Vénuszhoz, amely a szerelem és a szépség bolygója és egyben Istennője is. Rengeteg mágiában alkalmaztak rezet annak érdekében, hogy a szeretet energiáit mozgósíthassák a rituálék során. A rózsakvarc jó hatással van a szívvel kapcsolatos problémák megszüntetésére és a Vénusz gyógyító energiáit is hordozza. A smaragd is kiválóan aktivizálja a szívcsakrát.


Hogyan aktiváld és gyógyítsd meg a szívcsakrát?


Kérdezd meg magadtól azt, hogy miért vagy bánatos és miért aggodalmaskodsz.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL