Fekete Macska

 

A macskákhoz mindig is a halált és az okkultizmust társították, már ősidők óta. A macskák olyan lények, akik az élet és a halál között képesek átjárni, szinte minden kultúrában így hitték. Az ősi egyiptomi feljegyzések említést tesznek arról, hogy a macskákat sötét démonokként tisztelték. Ez a kép aztán a mai napig megmaradt. Van a macskákban valami eredendően sötét és mély misztérium.

Ha ez az állat keltette fel a figyelmed, akkor valószínűleg dinamikus és titokzatos személyiség vagy. Olyan vagy, akár egy játékos cica, ameddig valaki meg nem fenyeget, mert akkor felfeded sötétebb énedet. Ilyenkor szabadjára engeded a démoni oldalad azokkal szemben, akik bántanak. Egyébként türelmes vagy és okos, helyesen gondolkodsz és cselekedsz. Általában kevés ember bánt meg bármivel is, mivel nagyszerű ember vagy, akit senki nem akar elveszíteni.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL