450 g tagliatelle
1 üveg paradicsomos-bazsalikomos-parmezános tésztaszósz
450 g filézett csirkemell felkockázva
2 marék friss spenót
20 dkg cseresznyeparadicsom félbe vágva
1 kis csomag összetépett mozzarellasajt
6 szelet szalonna durvára aprítva
1. Főzd meg a tésztát a csomagolásán leírtak szerint. Szűrd ki a vízből a tésztát, de a főzővízből tegyél félre egy csészényit félre.
2. Egy serpenyőbe öntsd bele a csészényi főző vizet, majd dobd bele a csirkét és 5-7 percen keresztül főzd benne, add hozzá közben a szalonnát. Majd a cseresznyeparadicsomot is, és ritka kavargatás mellett főzd össze.
3. Keverd bele a tésztát, azután tedd félre.
4. Add hozzá a spenótot, a mozzarellát és a tésztaszószt. Nagy, laza mozdulatokkal keverd össze.
OLVASS TOVÁBB!
Tényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROVeszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK