PASISZEMMEL

6 biztos jele annak, hogy a pasi nem szingli, csak azt állítja - Első kézből van az infó, egy pasitól

Valóban, mi, férfiak nem mindig közöljük előre, hogy éppen milyen „kapcsolati állapotban” vagyunk. Lehet, hogy csak meg akarjuk őrizni a magánéletünket, vagy nem érezzük fontosnak közölni, de vannak olyan férfitársaim is, akik mindig egy jobbat keresnek. Szóval, hogyan tudhatjátok meg, Drága Hölgyeim, hogy az a férfi, akivel találkoztál, egyedülálló vagy sem? Segítek!

Persze, rá is kérdezhettek közvetlenül, de sokan túl személyesnek találják ezt a kérdést, és arra sincs garancia, hogy őszinte választ kaptok. Ám van néhány jel, mely elárulja, hogy az illető valóban szingli-e, vagy csak azt állítja.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. A közös barátok

Vannak közös barátaitok? Ha nincsenek, akkor esetleg ismeritek a kedves barátait? Ha a válasz mindkét kérdésre nem, akkor az gyanakvásra ad okot. Vagy nem gondolja komolyan a dolgot, vagy éppen otthon várja egy asszony, és néhány gyerek, így szeretné titokban tartani a viszonyt. Gondoljatok csak bele, Drága Hölgyeim, ha a fickónak barátnője van és ti csak egy kis kitérők vagytok a számára, akkor valószínűleg nem akar a barátainak magyarázkodni. De ha ti vagytok az egyedüliek, akkor nem csinál belőle problémát.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL