PASISZEMMEL

A pasik elárultak 5 okot, amiért elhagynak egy nőt az első randi után – Olvass figyelmesen!

Minden remekül ment az első randin, aztán a kedves hirtelen nyomtalanul eltűnik. Ismerős a helyzet, Drága Hölgyeim? Nagyon fájdalmas lehet újra és újra átélni, hogy azon kell törni a fejeteket, vajon mit ronthattatok el, ami menekülésre késztette őfelségét, ezért most elárulom az 5 leggyakoribb okot.

Rengeteg oka lehet ennek a reakciónak, kezdve azzal, hogy sok esetben mi, férfiak sem vagyunk érzelmileg érettek ahhoz, hogy személyesen szakítsunk, kényelmesebben érezzük magunkat, ha egyszerűen megszakítjuk a kapcsolatot.

Valószínűleg nem egyszer átéltetek már hasonló helyzetet, Drága Hölgyeim, és fogalmatok sincs, hogy miért is hagyott el a partner, amikor minden olyan jól ment. Ilyenkor újra és újra lejátsszátok a fejetekben a randi eseményeit, keresve a végzetes hibát. Lehet, hogy a kezdeti nagy robbanás kezdett lassan lecsendesedni? Ezek a tapasztalatok sajnos egyre gyakoribbak, de miért is? Íme, az 5 leggyakoribb ok:
 

3. Egyszerűen meggondolta magát

Mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse, akar-e valakivel továbbra is találkozni. Számos teljesen személytelen oka is lehet annak, hogy a kedves meggondolta magát. Példának okáért, túlságosan távol él, ti már kész vagytok megállapodni, de ő még csak most kezdte a karrierjét, vagy előfordulhat, hogy éppen valami nagyon komoly dolog köti le (egészségügyi probléma, nagy stressz), melyet nem szeretne feltárni előttetek. Így vagy úgy, lehetséges, hogy azért lépett le, mert egyszerűen még nem állt készen abban az időben, hogy érzelmileg elérhető legyen számotokra, Drága Hölgyeim.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL