PASISZEMMEL

A pasik elárultak 5 okot, amiért elhagynak egy nőt az első randi után – Olvass figyelmesen!

Minden remekül ment az első randin, aztán a kedves hirtelen nyomtalanul eltűnik. Ismerős a helyzet, Drága Hölgyeim? Nagyon fájdalmas lehet újra és újra átélni, hogy azon kell törni a fejeteket, vajon mit ronthattatok el, ami menekülésre késztette őfelségét, ezért most elárulom az 5 leggyakoribb okot.

Rengeteg oka lehet ennek a reakciónak, kezdve azzal, hogy sok esetben mi, férfiak sem vagyunk érzelmileg érettek ahhoz, hogy személyesen szakítsunk, kényelmesebben érezzük magunkat, ha egyszerűen megszakítjuk a kapcsolatot.

Valószínűleg nem egyszer átéltetek már hasonló helyzetet, Drága Hölgyeim, és fogalmatok sincs, hogy miért is hagyott el a partner, amikor minden olyan jól ment. Ilyenkor újra és újra lejátsszátok a fejetekben a randi eseményeit, keresve a végzetes hibát. Lehet, hogy a kezdeti nagy robbanás kezdett lassan lecsendesedni? Ezek a tapasztalatok sajnos egyre gyakoribbak, de miért is? Íme, az 5 leggyakoribb ok:
 

4. Megérezte a túlzott kétségbeesést

Ha úgy tűnhetett neki, hogy hiányoznak belőletek az életcélok, vagy beteljesületlennek érzitek magatokat, amíg nem vagytok végre egy kapcsolatban, az könnyen elfordíthatta vagy elriaszthatta a kedvest. Senki sem akar akkora nyomást magára vállalni, hogy ő legyen valaki boldogságának egyedüli forrása, én ezt maximálisan meg is értem. Döntő fontosságú, hogy önállóan is boldogok és beteljesültek legyetek, és olyan embert keressetek, aki felemeli az életeteket, ne azt várjátok tőle, hogy betöltsön egy űrt bennetek.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL