PASISZEMMEL

A pasik elárultak 5 okot, amiért elhagynak egy nőt az első randi után – Olvass figyelmesen!

Minden remekül ment az első randin, aztán a kedves hirtelen nyomtalanul eltűnik. Ismerős a helyzet, Drága Hölgyeim? Nagyon fájdalmas lehet újra és újra átélni, hogy azon kell törni a fejeteket, vajon mit ronthattatok el, ami menekülésre késztette őfelségét, ezért most elárulom az 5 leggyakoribb okot.

Rengeteg oka lehet ennek a reakciónak, kezdve azzal, hogy sok esetben mi, férfiak sem vagyunk érzelmileg érettek ahhoz, hogy személyesen szakítsunk, kényelmesebben érezzük magunkat, ha egyszerűen megszakítjuk a kapcsolatot.

Valószínűleg nem egyszer átéltetek már hasonló helyzetet, Drága Hölgyeim, és fogalmatok sincs, hogy miért is hagyott el a partner, amikor minden olyan jól ment. Ilyenkor újra és újra lejátsszátok a fejetekben a randi eseményeit, keresve a végzetes hibát. Lehet, hogy a kezdeti nagy robbanás kezdett lassan lecsendesedni? Ezek a tapasztalatok sajnos egyre gyakoribbak, de miért is? Íme, az 5 leggyakoribb ok:
 

5. Megijedt

Lehet, hogy a kedves kerüli a bizalmaskodást és fél közel kerülni. Az érzelmileg elérhetetlen férfiaknak ez a fajtája az őrületbe kergethetnek egy nőt azzal, hogy apró jeleit küldi az érdeklődésnek, de minél többet követeltek, annál távolabb kerül majd. Rendkívül nehézzé teszi, hogy igazából megismerjétek, ki is ő valójában és hol áll. Ha ez az oka annak, hogy nem jelentkezett, az a legjobb, ha tovább léptek egy érzelmileg elérhető emberre.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL