Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 család, akik valódi kísértetjárta házban laktak

Szerző:
Szabó Anna
Illetve van olyan, aki még lakik, vagy legalábbis látogathatóvá vált az épület és bárki megtekintheti. De annyi bizonyos, hogy ezek a helyek Amerika legátkozottabb, leginkább kísértetjárta helyei és nem valószínű, hogy bárki is szeretne huzamosabb időt eltölteni ott, még akkor se, ha tudja, egyes helyekről már kiűzték a gonoszt, de nem mindenhonnan sikerült… te laknál szellemek… démonok között?

Beköltöznél egy kísértetjárta házba?

A Perron család

A Perron család története alapján készült a Démonok közt című horrorfilm. Roger és Carolyn Perron, mikor megvették a Rhode Island-beli Harrisville-ben található birtokot, már eleve átkozott volt a hely. Több generáción keresztül az Arnold családé volt, és nem kevés családtag lett ott öngyilkos vagy halt meg borzalmas körülmények között.

Perronék beköltöztek a gyerekeikkel együtt és rövidesen megkezdődtek a furcsa események. Leestek a képek a falakról, a tárgyak lebegtek, és különös zajokat hallottak. De volt ott jóságos szellem is a kislányok szerint, akik látták őket. A legrosszabb Batsheba Sherman volt, aki 1885. május 25-én felakasztotta magát. Sírja a mai napig látható a temetőben. Boszorkánysággal vádolták meg, de egyesek szerint feláldozta gyermekét a Sátánnak. Legfőbb célpontja Mrs. Perron volt, akit fizikailag bántalmazott majd megszállta. Roger ekkor kért segítséget Ed és Lorraine Warrentől, akik sikeresen elűzték a szellemeket. A ház még mindig Perronék birtokában van.
 

rejtély misztika szellemek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL