Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 család, akik valódi kísértetjárta házban laktak

Szerző:
Szabó Anna
Illetve van olyan, aki még lakik, vagy legalábbis látogathatóvá vált az épület és bárki megtekintheti. De annyi bizonyos, hogy ezek a helyek Amerika legátkozottabb, leginkább kísértetjárta helyei és nem valószínű, hogy bárki is szeretne huzamosabb időt eltölteni ott, még akkor se, ha tudja, egyes helyekről már kiűzték a gonoszt, de nem mindenhonnan sikerült… te laknál szellemek… démonok között?

Beköltöznél egy kísértetjárta házba?

Az Enfield-i poltergeist

1977. augusztusában Mrs. Harper, az az egyik szobában lefektette két gyermekét aludni. A gyerekek csoszogó hangot hallottak és akkor Mrs. Harper meglátta, hogy a nehéz komód elmozdul a helyéről. Visszatolta, újra elmozdult és utána meg sem bírta mozdítani, közben a szomszéd lakással közös falból hangosan kopogtak. A szomszédban Vic és Peggy Nottingham élt és tőlük kértek segítséget. Átkutatták a házat, de senkit sem találtak, ám a kopogás nem szűnt meg.

Éjjel 11-kor kihívták a rendőrséget, akik szintén tanúi voltak annak, hogy az egyik szék magától mozog. Másnap játéktéglák és üveggolyók repkedtek a levegőben a ház körül és ez három napig tartott. Szeptember elején a két család segítséget kért a helyi lelkésztől meg a közelben lakó médiumtól. Senki sem járt sikerrel és 11 hónapon át folytatódtak az események. Állítólag az előző lakó, a 72 Bill Wilkins okozta a szellemjárást.
 

rejtély misztika szellemek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL