Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 család, akik valódi kísértetjárta házban laktak

Szerző:
Szabó Anna
Illetve van olyan, aki még lakik, vagy legalábbis látogathatóvá vált az épület és bárki megtekintheti. De annyi bizonyos, hogy ezek a helyek Amerika legátkozottabb, leginkább kísértetjárta helyei és nem valószínű, hogy bárki is szeretne huzamosabb időt eltölteni ott, még akkor se, ha tudja, egyes helyekről már kiűzték a gonoszt, de nem mindenhonnan sikerült… te laknál szellemek… démonok között?

Beköltöznél egy kísértetjárta házba?

A Lemp család

1868-ban épült a Missouri-i St. Louis-i Benton parkban található Lemp Ház. 1901-ben idősebb William J. Lemp betegségben hunyt el. Utána az ifjabb William J. "Billy" Lemp vette át a családi sörfőzdét. 1920-ban, Elsa Lemp Wright, a legfiatalabb Lemp gyermek, szintén öngyilkos lett a válása után. A szesztilalom miatt a családi sörfőzde csődbe ment és Billy is lelőtte magát 1922-ben.

Évekkel később, 1949-ben, Charles Lemp, a harmadik fiú is végzett magával. Az egyetlen túlélő fiú, Edwin Lemp volt, aki természetes okok miatt halt meg, és haldokló kívánsága az volt, hogy minden családi örökséget semmisítsenek meg. Így a Lemp Ház, most étterem és fogadó, méghozzá kísértetjárta.

Van egy legenda arról, hogy élet egy másik, de törvénytelen Lemp fiú is, aki testi fogyatékkal született és a padláson élt és hitt abban, hogy halála után ott marad a lelke a házban kísérteni.
 

rejtély misztika szellemek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL