Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 család, akik valódi kísértetjárta házban laktak

Szerző:
Szabó Anna
Illetve van olyan, aki még lakik, vagy legalábbis látogathatóvá vált az épület és bárki megtekintheti. De annyi bizonyos, hogy ezek a helyek Amerika legátkozottabb, leginkább kísértetjárta helyei és nem valószínű, hogy bárki is szeretne huzamosabb időt eltölteni ott, még akkor se, ha tudja, egyes helyekről már kiűzték a gonoszt, de nem mindenhonnan sikerült… te laknál szellemek… démonok között?

Beköltöznél egy kísértetjárta házba?

A Danny LaPlante gyilkosságok

1987 januárjában a tizenéves Annie és Jessica Andrews hangos kopogtató hangokat hallottak a hálószobájukban, majd találták egy vérvörös írás a falon: "Én vagyok a fogó. Keress meg, ha tudsz.” A lányok elvesztették az anyjukat, és úgy vélték, hogy szelleme próbál kapcsolatot teremteni velük. A lányok apja rábukkant egy férfira, aki az elhunyt felesége ruháit viselte, és elűzte őt a háztól. Később a rendőrség megállapította, hogy a "szellem" a 17 éves Daniel LaPlante volt. A fiatalkorúak börtönéből szabadulva, La Plante figyelme egy másik családra terelődött.

1987. december 1-jén megtámadta és lelőtte a 33 éves Priscilla Gustafsonot, majd megfojtotta gyermekeit, a hétéves Abigail-t és az ötéves William-et Townsendben, Massachusetts Middlesex Countyben.

 

rejtély misztika szellemek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL