Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 eset, amelyben emberek közvetlenül azután haltak meg, hogy kapcsolatba kerültek egy UFO-val

Szerző:
Szabó Anna
Legalábbis minden jel arra mutatat, hogy ezek az emberek annak következtében haltak meg, hogy találkoztak egy UFO-val. A rejtélyes eseteket beszámolók támasztják alá.

Meglehetősen hitelesnek tűnnek a beszámolók, de természetesen mindenki maga dönt arról, tud-e hinni abban, hogy ezeknek az embereknek a halálát az idegenek okozták:

Jonathan Lovette

1956 márciusában Jonathan Lovette őrmester és William Cunningham őrnagy törmeléket kerestek egy új-mexikói rakétakísérlet után. Cunningham azt állította, hogy Lovette elment egy kis homokdűnét vizsgálni, amikor hirtelen felsikoltott. Cunningham a dűne felé vette az irányt, és látta, hogy egy ezüst korong lebeg felette. Ennél is furcsább, hogy egy olyan tárgy, mint egy hatalmas kígyó lógott ki a gépből, Lovette köré tekeredett, és a fedélzetre rángatta. Sokan azt hitték, hogy Cunningham egyszerűen meggyilkolta Lovette-et, majd kitalálta ezt a vad történetet. Lovette testét három nappal később találták meg. Sok más borzalmas csonkítás mellett a szemét és a nyelvét is eltávolították, teste pedig teljesen száraz volt, semmi vér nem volt benne.
 

rejtély misztika ufo
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL