Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 motelből származó vérfagyasztó szellemtörténet - Ezek után jól válaszd meg, hol szállsz meg!

Szerző:
Szabó Anna
Nagyon sok motel meglehetősen félelmetes. Ajtók közvetlenül az utcára nyílnak, és elég olcsóak ahhoz, hogy bárki ott tölthessen néhány éjszakát. Ez a 10 hátborzongató szállodai történet igaznak tűnik, mert a legtöbbjük nagyon valóságos eseményből fakad, amely a helyszínen történt.

Persze mindenki döntse el maga, tud-e hinni az alábbi szellemtörténetekben:

Maradj távol a 106. szobától

A Vagabond fogadó Bakersfield-ben (Kalifornia) nem túl pozitív értékelést kapott a 106. helyiségből. Valójában annyira negatív volt, hogy a motel eltávolította a véleményt a Yelp oldaláról.
Így hangzik:

„A 106. szoba rohadtul kísértetjárta. Rossz gonosz szellem van ott. Szó szerint fojtogatta a barátomat. A fények villództak. A tévé magától működött. Amikor odaértünk, a furcsa dolog az ablak volt. Tágra nyílt a rolóval együtt. A jelenések egy órával azután kezdődtek, hogy megérkeztünk. Úgy hagytunk el, hogy körülbelül két órán keresztül voltunk ott. Nem akarta, hogy ott legyünk. Egyre rosszabb lett. Ha [mi] tovább maradtunk volna, az megszálláshoz vagy még rosszabbhoz vezethetett volna. Utálta a barátomat. Azt javaslom, hogy maradj távol az egész ingatlantól. Isten áldja az ott tartózkodó embereket.”

 

rejtély szellem misztika szálloda
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL