Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 totálisan szellemjárta kórház - Valódi megfigyelések és beszámolók!

Szerző:
Szabó Anna
Sajnos a kórházak nem mindig a gyógyulás helyszínei, sokkal inkább a halálé és a szenvedésé. Számos olyan híres és kevésbé neves kórház van a világban, ahol akár az embertelen bánásmód, akár egyéb okok miatt, de a fehér falak között lehelték ki a betegek a lelküket. Férfiak és nők, idősek és fiatalok. Ezeken a helyeken azóta is sikoltoznak, sírnak, játszanak, labdáznak, nevetnek, lépkednek, és suttognak. Íme 10 nagyon para kórház, ahol valódi szellemjárásban lehet részed!

.

Waverly Hills Kórház

A Kentucky államban lévő Waverly Hills Szanatórium 1926-banépült és az egyik legkísértettebb hely New Orleans-ban.
1924-ben a tuberkulózis, súlyos bakteriális tüdőfertőzés, járványszerű méreteket öltött, így az épület 400 szobával bővült a betegek számára. A friss levegő, a pihenés és az egészséges táplálkozáson kívül az orvosok egyéb módszerekkel is próbálkoztak, például léggömbök műtétileg való beültetése a tüdőbe illetve a beteg tüdejének ultraibolya fénnyel vizsgálása, nemcsoda, hogy a legtöbb páciens ezekbe bele is halt A kórházban kevesebb, mint 63 ezer beteg halt meg és a legtöbb páciens a rossz diagnózis, a helytelen kezelés, valamint az embertelen bánásmód miatt vesztette életét. A tetemeket a híres„holttest-csúszda”, azaz t egy 150 méteres alagúton keresztül csempészte ki a leggyorsabban a szerencsétleneket, ami egyenesen egy hullaszállító autóba vezette a testeket.

A kórházat végül 1961-ben bezárták. Majd mégis egy évvel később újra megnyitották Woodhaven Geriatrics Center néven, ami egy öregek otthona volt. Csakhogy az 1980-as évek elejétől a betegek sorra jelentették, hogy szörnyű bánásmódban észesültek. Az egyik ellenőrzés alkalmával ki is derült, hogy elektrosokkot alkalmaznak a pácienseken, ami beszédzavart vagy halált is okozhat, ezért az állam bezáratta a központot 1981-ben.

Azóta pedig aktív szellemjárás helyszínévé vált, ahogy a következő esetekből ki is fog derülni:

Az 5. emeleten található 502-es szobával kapcsolatban arról számoltak be, hogy különös árnyalakokat látnak az ablakban, és egy testetlen hang, azt mondja: „Kifelé!”. Egyes beszámolók szerint az egyik főnővért holtan találták 1928-ban, mivel felakasztotta magát. 1939-ben pedig egy másik nővér kiugrott a teraszról és szörnyet halt itt.

Sokan egy idős hölgyet láttak kifutni a bejárati ajtón, aki segítségért kiált. A tanúk arról is meséltek, hogy a nő kezein és lábain láncok lógtak és véresek a csuklói. Valószínűleg az egyik bántalmazott betegek közé tartozhatott, akit megkötözve tartottak a kórteremben

Különböző szemtanúk arról is szót ejtettek, hogy egy kislányt láttak a 3. emeleten, aki az ablakon át mereng a világot nézve. Egy férfi ugyancsak látott egy kislányt – talán ugyanazt, ezt pontosan nem tudni - a 3. szinten, aki úgymond „nem volt normális”. A kislány azt mondogatta, hogy nem voltak szemei.

Néhány látogató arról mesélt, hogy hallották, ahogy gyerekek énekelik a „Ring Around the Rosy” dalt a tetőn. Ehhez érdemes tudni, hogy a kórház nyitva tartása idején a tuberkulózisban szenvedő gyerekeket gyakran vitték ki a tetőre levegőzni és hogy érje őket napfény, és szerettek énekelni.

Az egyik leggyakoribb jelenség Timmy, a kisfiú, aki a kórház lakója volt, és előszeretettel labdázott a folyósón. Halála után is érezték jelenlétét, hogy játszani hívja a lakókat és egy kicsit meg is löki őket a motivációhoz.

szellem rejtély misztika kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL