Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 totálisan szellemjárta kórház - Valódi megfigyelések és beszámolók!

Szerző:
Szabó Anna
Sajnos a kórházak nem mindig a gyógyulás helyszínei, sokkal inkább a halálé és a szenvedésé. Számos olyan híres és kevésbé neves kórház van a világban, ahol akár az embertelen bánásmód, akár egyéb okok miatt, de a fehér falak között lehelték ki a betegek a lelküket. Férfiak és nők, idősek és fiatalok. Ezeken a helyeken azóta is sikoltoznak, sírnak, játszanak, labdáznak, nevetnek, lépkednek, és suttognak. Íme 10 nagyon para kórház, ahol valódi szellemjárásban lehet részed!

.

Egyéb kísértet kórházak – szemezgetések a nagyvilágból

Amerika, Utah állambeli, Salt Lake City baleseti sebészetén az elmúlt években több száz ember találkozott egy fejkötést viselő, mankóra támaszkodó kísértettel. Néhány ápoló szerint egy műtét közben elhunyt idős férfi lehet az.

Az oroszországi Jekatyerinburg állami kórházban egy fehérbe öltözött nő kísért, aki életében az alagsori mosodában dolgozott, és ott halt meg alkoholmérgezésben.

A franciaországi Belfort kórházában egy megcsonkított kísértet lézeng és időnként leveszi koponyája lefűrészelt tetejét, hogy így rémisztgessen másokat.

A spanyolországi Zaragoza kórházban egy fél szemén kötést viselő, hangosan sóhajtozó szellem kísért, aki állítólag egy végzetes műhiba során lelte halálát.

Az angliai Derby városában található New Royal Hospital-ban még ördögűzést is végre kellett hajtani. Az egyik épületszárnyban egy véres fekete köpenyes kísértet tartotta rettegésben az ápolókat és a betegeket. Egy brit parapszichológus szerint egy római katona volt az illető, aki az új kórházi szárny helyén lett gyilkosság áldozata.

Forrás: Hihetetlen!magazin

szellem rejtély misztika kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL