Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

30 évvel később jutott eszébe egy emlék a húga elrablásának napjáról - 5 eltűnés, amire máig nincs magyarázat

Szerző:
Szabó Anna
Eltűnt egy ötéves kislány a családi házuk elől. Ahogy 6 fiú is egyszerre, meg egy fiatal nő. Az a közös az 5 eltűnésben sajnos, hogy a mai napig nem sikerült őket megoldaniuk. Lehetetlen megmondani, mi történt velük.

Vajon születik valaha megoldás erre az 5 eltűnésre?

Cherrie Mahan

1985. február 22-én a nyolcéves Cherrie Mahan három iskolatársával együtt leszállt az iskolabuszról. Barátai beültek egy váró autóba, amelyet Debbie Burk, a lányok egyik anyja vezetett. Burk látta, hogy Cherrie elhalad egy kékes-zöld Dodge furgon mellett, majd sarkon fordulva sétál az utolsó 150 méterre a házáig. Ez lenne az utolsó alkalom, hogy valaki látta. Cherrie soha nem ért haza. Mostohaapja hallotta az iskolabusz megállását illetve indulását, és arra számított, hogy Cherrie néhány percen belül hazaér. Ahogy teltek a percek, és Cherrie még mindig nem volt otthon, aggódni kezdett. Kimentek, hogy megkeressék, de nem találták sehol. A felhajtón nem voltak lábnyomok a hóban, de a háztól 50 méterre a talajban gumiabroncsnyomok voltak.

A rendőrséget értesítették és megkezdték a keresést, sikertelenül. A hatóságok úgy vélték, hogy a gyermeket elrabolták, és valószínűleg ismeri azt a személyt, aki elvitte. A szemtanúk később kijelentették, hogy Cherrie eltűnése előtt néhányszor látták a Dodge furgont, és az eltűnése után feketére festették. 2018 -ban Cherrie édesanyja, Janice névtelen levelet kapott valakitől, aki azt állította, hogy megölte Cherrie -t. Leírták, hogyan és miért, valamint azt is, hol temették el a holttestét. Ez a nyugtalanító levél is zsákutca volt.
Továbbra is rejtély Cherrie esete.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL