REJTÉLY-MISZTIKA

4 oltári történet arról, hogy az angyalok igenis létezhetnek! – Beszámolók!

Legalábbis ennek a 4 embernek a beszámolója biztosan elgondolkodtat majd téged is! Olyan elképesztő, megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok történtek velük, ami miatt lazán azt gondolhatod, hogy igenis angyalt láttak, egy angyal segített rajtuk!

Mindenki döntse el maga, hogy tud-e hinni ennek a 4 elképesztő beszámolónak, amely igencsak azt sejteti, hogy az angyalok nagyon is léteznek:

Szép, furcsa UFO... vagy angyal

Egyesek szerint összefüggés lehet az UFO-k és az angyalok észlelése között. Azt mondják, hogy az angyalok és a mennyei alakok, akik a Bibliában szerepelnek, valószínűleg földönkívüliek.
1980-as években, Lewis L.-nek dolgoznia kellett mennie szombaton a kaliforniai Mariposa államban.

"Az autómhoz indultam az apartmankomplexum hátsó parkolójába, ahol éltem, amikor észrevettem, hogy valaki térdelt az autóm mellett." - mondja Lewis. "Ez a személy meglátott és gyorsan felállt egy feszítővasat tartva."

Rájött, hogy a fiatalember megpróbálja ellopni autóját. Lewis tárcsázta a 911-es számot, majd megpróbálta feltartóztatni a férfit. Akkor egy felhőt vett észre az égen.

"Egy fényes tárgy tűnt elő a felhőből, belépet a következőbe, majd abból is kijött. Fényes volt, mint egy fényesen polírozott króm, és nagy sebességgel haladt. Nem tudtam kivenni az alakját." Amíg ő csodálkozott, a férfi lelépett az autóval.

Majd az égen megjelent egy ezüstös alak, aminek karjai és lábai volt. Lewis gyönyörűnek találta. Hirtelen elöntötték a könnyek a csodálattól és arra gondolt: talán így néz ki egy angyal.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL