REJTÉLY-MISZTIKA

4 oltári történet arról, hogy az angyalok igenis létezhetnek! – Beszámolók!

Legalábbis ennek a 4 embernek a beszámolója biztosan elgondolkodtat majd téged is! Olyan elképesztő, megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok történtek velük, ami miatt lazán azt gondolhatod, hogy igenis angyalt láttak, egy angyal segített rajtuk!

Mindenki döntse el maga, hogy tud-e hinni ennek a 4 elképesztő beszámolónak, amely igencsak azt sejteti, hogy az angyalok nagyon is léteznek:

Angyalpénz

Sok történet szól arról, hogy az emberek titokzatos, ismeretlen forrásokból kapnak pénzt. Ellie-vel is hasonló esett meg 1994-ben, amikor Melbourne-ben, Ausztráliában élt.

Késő délután volt, és Ellie kint volt, hogy összegyűjtse a ruhákat a ruhaszárítóról.

"Láttam, hogy valami kék forog a por és a levelek közepén, és sikerült megragadnom." - mondja. "Meglepődtem és nagyon örültem, mert 10 dolláros bankjegy volt!"

Néhány nappal később Ellie az udvar végén volt, és ellenőrizte a kert paradicsomát, amikor észrevette a fűben fekvő valamit. Meglepődött, amikor 20 dolláros bankjegyet talált. Nem sokkal később a kert egy másik részén talált egy 5 dolláros bankjegyet és egy újabb 20 dolláros bankjegyet, amely a liliomok leveleinél.

„Addigra elmeséltem a családomnak az "angyalpénzt”. Egyikük sem tett pénzt oda, sőt, az egyik fiam egy 20 dolláros bankjegyet talált a komposzt-halom tetején! "

Egy héttel később újabb csodálatos élményben volt része.

"Takarítottam az ágy alatt, és kihúztam egy pár papucsot, és az egyikben, egy 50 centes érme volt!"


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL