Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

4+1 rejtélyes, de szörnyen megrázó gyilkossági eset – Még mindig keresik a tetteseket!

Szerző:
Szabó Anna
Rejtélyes, megrázó és brutális. Ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni ezt a 4+1 máig megoldatlan gyilkosságot. Sajnos az évek múlásával egyre csökken annak az esélye, hogy valaha is megoldják őket, pedig szülők, rokonok várják annak a hírét: elfogták a gyilkost. Hiszen, ha már szerettüket nem kaphatják vissza, legalább abban reménykednek, hogy a tettes elnyerte méltó büntetését.

Sajnos máig rejtély tárgyát képezi ez a 4+1 megoldatlan gyilkosság:

Tristan Brübach

Tristan Brübach egyedüli gyerek volt. A család Ausztriában éltek, és Tristan a Walter Kolk Általános Iskolájában az 5. osztályig tanult, majd Sindlingenben az iskolában folytatta tanulmányait. Tragikus módon Tristan anyja, kábítószerfüggő volt, öngyilkosságot követett el, amikor a fia csak tízéves volt. Trisztán nagyanyja hozzájuk költözött, hogy segítsen a fiatal fiú gondozásában. Tristan sokat unatkozott és szeretett késő estig sétálni a környéken. Amikor nem volt kint, videojátékokkal játszott. Tristan azonban hamarosan lázadni kezdett, mert szeretett volna a hely idősebb gyerekekkel lógni.

1998. március 26-án Tristan nem akart iskolába menni. Megkérdezte apját, hogy fordulhat-e inkább az orvoshoz, azt állítva, hogy a háta fáj. Apja azt mondta a fiának, hogy menjen iskolába. Tristan végül 9 órakor felállt az iskolában, és megkérdezte a tanárt, hogy elmehet-e orvoshoz, és engedélyt kapott. Utoljára a Frankfurt-Höchst vasútállomás előtti parkban látták élve. Néhány osztálytársa találta meg Tristan élettelen testét az iskolából hazafelé haladva.

Tristan teste egy gyalogos alagútban feküdt. Megverték, megfojtották, és elvágták a torkát. További ellenőrzés után a rendőrség megállapította, hogy a fiatal fiú heréit eltávolították, és a combjaiból és a fenékéből kivágtak egy darab húst. A gyilkos fegyvert a helyszín közelében találták. Hiába minden nyomozás és pénzbeli jutalom lehetősége, nem került elő a gyilkosa.

 

forrás: listverse.com

 

rejtély misztika gyilkosság
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL