Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 fenomenális összeesküvés-elmélet Michael Jacksonról

Szerző:
Szabó Anna
Michael Jackson a világ egyik leghíresebb ikonja, akit a mai napig rengeteg mítosz övez. Soha nem lesz bizonyítékunk arra, hogy Michael Jackson valóban szexuálisan bántalmazta Wade Robsont és James Safechuckot ahogyan a HBO négy órás, „Neverland elhagyása” című dokumentumfilmben meggyőzően állítják. De sok más ehhez hasonló kérdés nyitott maradt Jackson titkos, személyes életével kapcsolatban.

Rajongók milliói spekulálnak, pletykálnak a mai napig, főleg ezzel az 5 dologgal kapcsolatban: 

Jackson apja gyermekkorában szexuálisan bántalmazta Michaelt

Jackot nem egyszer vádolták meg szexuális zaklatással. Lehetséges, hogy a családi mintát követte? A biográfus, J. Randy Taraborrelli 1991-es bestsellere, a „Michael Jackson: A varázslat és az őrület” szerint, a Joseph Jackson szexuális visszaéléseiről szóló pletykák „évek óta terjednek a zeneiparban”. Ugyanebben az évben Michael nővére, La Toya Jackson az emlékiratában azzal vádolta az apját, hogy szexuálisan zaklatta őt és nővérét Rebbie-t.

De La Toya később visszavonta állításait, és a Jackson családban senki sem erősítette meg ezeket a pletykákat. A popkirály egyszer elsírta magát at Oprah Winfrey-vel folytatott 1993-as interjú során, amikor apját fizikai bántalmazással vádolta. Michaelnek azonban számos lehetősége volt az apját szexuális bántalmazás miatt vádolni, és soha nem tette meg. Az állítás alátámasztására nincs ismert bizonyíték.

Emellett apja halála után 2018. júniusa után kiderült, hogy Micahel gyerekorvosa, Doctor Conrad Murray, 12 éves korától hormoninjekciókat adott be neki Joseph utasítására, hogy fia hangja továbbra is magas maradjon.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL