Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 fenomenális összeesküvés-elmélet Michael Jacksonról

Szerző:
Szabó Anna
Michael Jackson a világ egyik leghíresebb ikonja, akit a mai napig rengeteg mítosz övez. Soha nem lesz bizonyítékunk arra, hogy Michael Jackson valóban szexuálisan bántalmazta Wade Robsont és James Safechuckot ahogyan a HBO négy órás, „Neverland elhagyása” című dokumentumfilmben meggyőzően állítják. De sok más ehhez hasonló kérdés nyitott maradt Jackson titkos, személyes életével kapcsolatban.

Rajongók milliói spekulálnak, pletykálnak a mai napig, főleg ezzel az 5 dologgal kapcsolatban: 

Michael Jackson meleg vagy aszexuális volt

Az énekes azt állította, hogy nem meleg, de néhány újságíró és életrajzíró az ellenkezőjét állította. Ian Halperin, a 2009-es „Felfedezetlen: Michael Jackson utolsó évei” című szerzője arról számolt be, hogy Jackson meleg. Randall Sullivan, a 2012. évi „Érinthetetlen: Michael Jackson furcsa élete és tragikus halála” című szerzője „preszexuálisnak” nevezi. Sullivan valódi bizonyítékok nélkül állítja, hogy halt meg az „50 éves szűz”.

Az ilyen elméletek problémája az, hogy bizonyos nők ellentmondanak nekik. Jackson első felesége, Lisa Marie Presley szerint a pár szexuális élete nagyon forró volt. És más nők is rámutattak a romantikus kapcsolatokra vele, köztük Ola Ray, a „Thriller” videó társsztárja. Theresa Gonsalves, azt állítja, hogy Jackson barátnője volt, miközben a 70-es évek New York-ban forgatták „A Wiz” musicalt.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL