Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 fenomenális összeesküvés-elmélet Michael Jacksonról

Szerző:
Szabó Anna
Michael Jackson a világ egyik leghíresebb ikonja, akit a mai napig rengeteg mítosz övez. Soha nem lesz bizonyítékunk arra, hogy Michael Jackson valóban szexuálisan bántalmazta Wade Robsont és James Safechuckot ahogyan a HBO négy órás, „Neverland elhagyása” című dokumentumfilmben meggyőzően állítják. De sok más ehhez hasonló kérdés nyitott maradt Jackson titkos, személyes életével kapcsolatban.

Rajongók milliói spekulálnak, pletykálnak a mai napig, főleg ezzel az 5 dologgal kapcsolatban: 

Michael Jackson fehér akart lenni

1987-ben, miután a „Thriller” Jacksont a világ legnagyobb csillagává tette, majd elkészítette a „Bad”-et, de itt már fehérebbnek látszott, mint amilyen a „Thrillerben” volt. Greg Tate, a Village Voice és kritikusa szerint Jackson az „az északi ideálnak” akart megfelelni. Sokak szerint plasztikai műtétekkel igyekezett, világosítani a bőrét.

De Jackson a Winfrey-nek adott az 1993. évi interjúban elmondta, hogy a vitiligoban szenved. Az egy olyan bőrbetegség, ami a bőr felületein pigmenthiányos elváltozásokat okot. Ezt a 2009. júniusi boncolás is megerősítette. Testvére, Jermaine Jackson szintén elismerte a vitiligo betegséget: „Úgy néz ki, mint egy fehér ember, akire kávét fröcsköltek le.” Michael Jackson azt mondta Winfrey-nek az interjúban: „Fekete amerikai vagyok, büszke vagyok arra, hogy fekete amerikai vagyok, büszke vagyok a rasszomra... Nagyon büszke vagyok arra, hogy ki vagyok, és méltóságom. ”

 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL