Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 hírességgel kapcsolatos rejtély, amire napjainkban sincs magyarázat

Szerző:
Szabó Anna
Eltűntek és meghaltak. Vagy új életet kezdtek? Csak egyikük tért vissza az eltűnéséből, de neki fogalma sem volt arról, mi történt vele. A szakértők a mai napig nem képesek pontot tenni ennek az 5 rejtélyes esetnek, amelynek főszerelői ismert személyek.

Továbbra sincs magyarázat arra, mi történt ezzel az 5 hírességgel: 

Natalie Wood halála

Natalie Wood gyönyörű és tehetséges színésznő volt. Röviddel az 1981-es hálaadás után Natalie, férje, Robert Wagner és közös barátjukkal Christopher Walkennel elmentek hétvégére vitorlázni a Kaliforniai-öbölbe. Ez azért is meglepő, mert mindenki tudta, hogy a színésznő retteg a víztől és nem tud úszni. Állítólag Wood megpróbálta elhagyni a jachtot, vagy csak úszni szeretett volna, amikor véletlenül megcsúszott, belezuhant a vízbe és fulladt. A férje látta utoljára azután, hogy összeszólalkoztak. Később kiderült, hogy egy közeli tanú éjfél körül segélykérést hallott.

A Los Angeles megyei kórházának jelentése szerint véletlen fulladás okozta a színésznő halálát. Thomas Noguchi arra a következtetésre jutott, hogy Wood több pohár bort ivott, és meghalt. Ellenben a testén nyomok és zúzódások voltak, vagyis kicsit durvább lehetett az összeszólalkozás, de a férj mindent tagadott. Aztán 2011-ben a rendőrség váratlanul újból megnyitotta az ügyet és a hivatalos halál oka „fulladáshoz és egyéb meghatározatlan tényezők” lett. John Corina hadnagy megvan győződve arról, hogy a férj a gyilkos, de sajnos nincs perdöntő bizonyíték a kezében.
 

rejtély misztika történelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL