Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 hírességgel kapcsolatos rejtély, amire napjainkban sincs magyarázat

Szerző:
Szabó Anna
Eltűntek és meghaltak. Vagy új életet kezdtek? Csak egyikük tért vissza az eltűnéséből, de neki fogalma sem volt arról, mi történt vele. A szakértők a mai napig nem képesek pontot tenni ennek az 5 rejtélyes esetnek, amelynek főszerelői ismert személyek.

Továbbra sincs magyarázat arra, mi történt ezzel az 5 hírességgel: 

Elizabeth Short megölése

A Fekete Dália az egyik legnagyobb hollywoodi rejtély. 1947-ben a 22 éves Elizabeth Short holttestét kettéhasítva találták a Los Angeles-i parkolóban. Nem elég, hogy kettévágták, de emellett kivéreztették, a belső szerveit pedig eltávolították, az arcán pedig fültől fülig vágták a száját. Mindaddig, amíg személyazonossága nem volt ismert, „Fekete Dália” becenevével illeték. Halálának oka és az elkövető továbbra sem ismert.

Az eset legújabb áttörése a közelmúltban történt. Buz Williams, az egyik ügyet vizsgáló tiszt és a már halott rendőr fiának nyilatkozatai segítették a megoldáshoz Piu Eatwell oknyomozó-írónőt, aki szerint Leslie Dillon gyilkolta meg Shortot egy dán származású és alvilági kapcsolatokkal is rendelkező üzletember, Mark Hansen kérésére. Kiderült, hogy Elizabeth Short a halála előtt már teljesen nincstelen volt, és Hansen éjszakai mulatójában lakott, de a férfi onnan kidobta. Elképzelhető, hogy Short más férfinak is felkínálta magát, amitől Hansen féltékeny lett, de az is lehet, hogy más okból kifolyólag lett elege a nőből. Valószínűleg soha nem fogjuk megoldani ezt a rejtélyt, de tagadhatatlan, hogy az idő múlása nem teszi ezt kevésbé lenyűgözővé.
 

rejtély misztika történelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL