Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 hírességgel kapcsolatos rejtély, amire napjainkban sincs magyarázat

Szerző:
Szabó Anna
Eltűntek és meghaltak. Vagy új életet kezdtek? Csak egyikük tért vissza az eltűnéséből, de neki fogalma sem volt arról, mi történt vele. A szakértők a mai napig nem képesek pontot tenni ennek az 5 rejtélyes esetnek, amelynek főszerelői ismert személyek.

Továbbra sincs magyarázat arra, mi történt ezzel az 5 hírességgel: 

Murphy halála

2009-ben a filmvilág feltörekvő csillaga, Brittany Murphy harminckét éves korában meghalt. A boncolás során kiderült, hogy tele volt influenza elleni gyógyszerrel a szervezete emellett halálát tüdőgyulladás és anémia okozta. Aztán öt héttel később a negyven éves férje, Simon Monjack is meghalt… tüdőgyulladásban. Haláluk ugyanabban a házban történt, így az emberek a fekete penészre gyanakodtak, mint a halál lehetséges okára, bár nem szolgáltattak olyan bizonyítékot, amely igazolná.

Brittany apja (Angelo Bertolotti) kérelmezte a toxikológiai vizsgálatot és az eredmények tíz nehézfémet mutattak ki lánya szervezetében, amelyek megegyeztek a patkánymérgezés által okozott halállal. Mi ölte meg Brittany Murphy-t és barátját? Bertolli szerint egykori felesége, Sharon Murphy a tettes, mert a színésznő és férje halálával, Sharon lett az egyedüli örökös.
 

rejtély misztika történelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL