Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 megoldatlan rejtély, amin te is csak fogni tudod a fejedet. – Pláne a harmadikon!

Szerző:
Szabó Anna
Egy visító hang az erdőből, ami sokáig minden éjszaka felverte a lakosokat, de nem tudták azonosítani az okát. Ám még ennél is különösebb a 3. történet, ami gyanúsan egy valódi reinkarnáció bizonyítéka lehet. Olvasd el őket, és szinte biztos, hogy te is fogni a fejedet ezen 5 megoldatlan rejtélyen!

Egyszerűen nincs magyarázat erre az 5 elképesztő rejtélyre:

3. Hanan Monsour / Suzanne Ghanem

Hanan Monsour a 30-as években született Libanonban. 20 éves korában feleségül vette Farouk Monsour, és két lányuk született: Leila és Galareh. Nem sokkal a második gyermeke születése után Hanannál szívbetegséget diagnosztizáltak és arra figyelmeztették, hogy ne szüljön több gyermeket. Ennek ellenére 1962-ben fia született. Hanan bátyja 1963-ban meghalt, és hamarosan Hanan is megbetegedett. Azt mondta férjének, hogy a halála után visszatér. Hanan 36 éves volt, amikor szívműtét után meghalt. Sikertelenül megpróbálta felhívni a lányát, Leilát, a műtét előtt.

Susanne Ghanem tíz nappal Hanan halála után született. Anyja azt állította, hogy Suzanne születése előtt volt egy álma, amelyben egy nő azt mondta, hogy "hozzá fog menni". Sokkal később Suzanne édesanyja meglátott egy képet Hanan Monsourról, és azt állította, hogy úgy néz ki, mint az asszony az álmából. Susanne mindössze 16 hónapos volt, amikor lehúzta a vezetékes telefont szülei otthonában, és megismételte a következő szavakat: „Helló, Leila?” Családját ez lenyűgözte, mivel nem ismertek senkit, akit Leilanak hívnak. Ahogy Suzanne idősebb lett, elmondta a szüleinek, hogy Leila az egyik gyermeke volt előző életéből.

Két éves korában elmondta Hanan mindhárom gyermekének nevét, valamint Faroukot is megemlítette, a szüleit és testvéreit. A család felkereste Faroukot és a kis Suzanne olyan dolgokat mondott a Monsour családról, amelyeket nem tudhatott volna.
Mire ötéves volt, Suzanne naponta többször felhívta Faroukot. Ez addig folytatódott, amíg huszonöt éves nem lett. Farouk elfogadta, hogy Suzanne Hanan reinkarnációja, és úgy vélte, hogy a két nő fizikai hasonlósága további bizonyíték. Természetesen a legtöbb ember úgy véli, hogy ez csupán véletlen egybeesés vagy csalás.

 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL