Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 nyomós ok, ami miatt szinte mérget vehetnénk arra, hogy létezik halál utáni élet

Szerző:
Szabó Anna
Testen kívüli élmények, amelyek átrepítettek a túlvilágra vagy ami során találkoztunk egy szellemmel. Sőt, maguk a fel-felbukkanó szellemek, akiket valaha láttunk. Természetfeletti tevékenységek otthonunkban. Bizonyára vannak, akiknek ez sem elég. Ezért hoztunk még 5 nyomós okot arra, ami miatt nyugodt szívvel kezdhetünk hinni abban, hogy kell lennie valamiféle halálutáni életnek!

A lista első felét ide kattintva találod.

Most pedig következzen még 5 nyomós ok arra, miért hihetünk a túlvilágban.
 

Gyermekek, akik emlékeznek előző életükre

Ian Stevenson úgy gondolja, ő az első ember, akinek valódi bizonyítéka van a reinkarnációra. Stevenson olyan gyerekeket kutatott fel, akik emlékekkel rendelkeznek az előző életeikből. Ráadásul nem is egyetlen példát hozott fel, hanem több, mint 3000 öt év alatti gyerekeket talált, akik emlékeztek életükre, halálukra és szeretteikre.

Egy dokumentált esetben egy Srí Lanka-i kislány meghallotta egy város nevét, ahol amelyről azelőtt sohasem hallott. Elmesélte, hogyan fulladt meg véletlenül a szellemi fogyatékos bátyja és nagyon részletesen leírta a várost. Később utánanéztek az állításainak. A kislány egyáltalán nem ismerhette a halottat, sem a várost. Továbbá sok esetben az derült ki, hogy a gyerekek fóbiái is kapcsolódtak előző halálukhoz. Ennek ellenére Stevenson tanulmánya még nem áll szilárd lábakon, még nem elég meggyőző a szkeptikusok számára.

 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL