Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 fotó a brit kormány UFO-archívumából, amelyek felfedik Nagy-Britannia égboltjának titkait

Szerző:
Szabó Anna
Ez a 6 fotó a Honvédelmi Minisztérium UFO-archívumából származik. Az eredetileg Winston Churchill kérésére létrehozott Védelmi Minisztérium UFO részlege, több mint 60 évig működött, és titokzatos megfigyeléseket és feljegyzéseket gyűjtött az égen megjelenő furcsa tárgyakról a nyilvánosság figyelmes - és néha ötletes - tagjaitól.

Íme, 6 izgalmas UFO-fotó, ami képet adhat arról, kik látogatják Nagy-Britanniát vagy éppenséggel az emberek, hogyan képzelték el őket:

5. Cotswolds, 2000

Az 1970 -es évek végétől láthatjuk, hogy az archívumban az UFO-k alakja a hagyományos repülő csészealjból inkább háromszöggé vált, fényekkel, mint ez a 2000 -es Cotswolds -i példa.
Ennek a változásnak két oka van - a népi kultúra és a technológia. 1977 -ben a Star Wars nyitójelenetében egy háromszög alakú űrhajó szerepelt. Ugyanakkor az újságok tele voltak történetekkel az új amerikai bombázógépekről, amelyek szintén háromszög alakúak voltak.

Ismét láthatjuk, hogy a populáris kultúra hogyan szivárog be kollektív tudatalattiunkba, és hogyan változtatja meg a világ felfogását.
 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL