REJTÉLY-MISZTIKA

6 hátborzongató prófécia, ami valóság lett

Ősi jósok, látnokok - vannak, akik hisznek jövendöléseikben, de akad számtalan kétkedő is. Ezeknek a prófétáknak sokszor nincs közvetlen kapcsolatuk a tragédiával, amelyet előre meglátnak – mégis, látomásaik, megérzéseik rendre megvalósulnak. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatok sokak szerint beteljesültek, illetve beteljesülnek a mai napig is.

.

Nostradamus rejtélyes jóslatai

Nostradamus a jövendöléseit rejtélyes sorrendben szerkesztette, és egyáltalán nem követett semmilyen időrendet. Világos olvasásához szükség van arra, hogy birtokában legyünk a kódrendszernek, amelyet a szerző használt az elrendezésükhöz, és ami megfejtetlen maradt évszázadokon át. Annak ellenére, hogy rébuszokban írt, nem nehéz biztosan azonosítani néhány személyt és különböző helyzeteket.

Az egyik jóslat például így szól: „az igazságos vére azt kívánja, hogy Londont tűz pusztítsa a 66. évben”, amely a nagy londoni tűzvészre enged következtetni, 1966-ban. Azonban Nostradamus sok más állítása is bizonyságot nyert a történelem folyamán. Találunk utalást a második világháborúra és Hitler őrültségére, természeti csapásokra, sőt még a 2001. szeptember 11-én, a két toronynál elkövetett merénylet tragédiájára is.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL