Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 kísértetjárta épület, ahol talán már sosem lelnek békére a lelkek – Aki elég bátor, fel is keresheti őket!

Szerző:
Szabó Anna
Ha elég bátor vagy, ellátogathatsz ezekre a helyekre, ahol a lelkek képtelenek nyugalomra lelni. Önkézzel vetettek véget az életüknek vagy megölték őket és emiatt nem keltek át. Aki szellemekkel kíván találkozni, az jó eséllyel beléjük is futhat ebben a 6 hotelben, illetve kúriában.

Ha elég bátor vagy, te is ellátogathatsz erre a 6 kísértetjárta helyre:

Los Feliz kúria Los Angelesben

A 20. század közepén a Los Feliz-ház Dr. Harold Perelson és családja (látszólag) boldog otthona volt, egészen 1959. december 6-i borzalmas éjszakájáig, amikor a feleségét álmában meggyilkolta. Majd megpróbálta meggyilkolni három gyermekét, mielőtt savat ivott, hogy megölje magát.

Szerencsére idősebb lánya sikoltást hallatott, és felébresztette a kisebb testvérét, akik aztán a folyosóra sétáltak, hogy megtudják, mi történik. A zűrzavar alatt valamennyien el tudtak menekülni. A gyilkosság-öngyilkosság előtt Perelson sikeres orvos volt, mígnem egy rossz befektetés miatt csődbe ment.

Két évvel később eladták a házat az Enriquez családnak, akik 2016-ban továbbadták egy házaspárnak, akik azt tervezték, hogy helyrehozzák. De úgy tűnik, hogy valami megijesztette őket, mert néhány éven belül ismét a piacon volt a ház.
 

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL