Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 kísértetjárta épület, ahol tutira nem töltenél el egy éjszakát

Szerző:
Szabó Anna
Kivéve persze, ha szellemrajongó vagy, de legalábbis odáig vagy a természetfeletti, paranormális jelenségekért. Ezeken a helyeken jó eséllyel lenne részed bennünk! Nézd meg azokat a szellemjárta helyeket, amik azonnali szimpátiát válthatnak ki belőled vagy inkább az érzést: az életben be nem teszem oda a lábamat.

Rettegett helynek számít a következő 6 kísértetjárta ház:

A Sallie-ház: Atchison, Kansas

A hírek szerint ez az igénytelen Kansas-i ház egy démon sötét odúja, aki egy kislány alakját ölti fel egy család furcsa tapasztalatai miatt.

A ’90 -es évek elején az új bérlők, Debra és Tony Pickman azt állították, hogy furcsa eseményeket láttak a házban, beleértve a villogó fényeket, jelenéseket, megmagyarázhatatlan hangokat, valamint furcsa karcolásokat, nyomokat és égési sérüléseket a testükön. Úgy tűnik, hogy ezek az események egy Sallie nevű fiatal lány szellemének művei voltak. A volt bérlők, Bobby, Colleen Humbard és lányuk, Heather is azt állították, hogy látták vagy hallották Sallie-t - akiről Heather azt állította, hogy képzeletbeli barátja.

De láthatóan Sallie nem valami ártalmatlan szellem. A házban való rosszindulatú jelenléte körüli elméletek, valamint az alagsori sátáni rituálék néhány bizonyítéka arra utal, hogy Sallie valójában egy fiatal lánynak álcázott démon.

A ház honlapja szerint most vezetett túrákat, valamint különleges éjszakai látogatásokat kínál.
 

forrás1, forrás2

szellem kísértet rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL