Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 misztikus, akikről még a szkeptikusok is azt hiszik, hogy paranormális erővel bírnak

Szerző:
Szabó Anna
Némelyik misztikus, illetve jógi csodálatos képességének több tanúja is volt, de az is előfordult, hogy beleegyeztek egy tudományos kísérletbe. Ez a 6 különleges ember kiállta a próbákat és minden jel arra mutat, hogy csakugyan földöntúli képességek birtokosai.

 Nagyon úgy néz ki, hogy ez a 6 misztikus földöntúli hatalom birtokosa:

Cupertinói József

A tizenhetedik századi olasz misztikust, Cupertinói Józsefet vagy a „repülő barátot” rendszeresen látták templomok és fák között lebegni. Egy alkalommal, amikor egy sebész a lábán lévő sebet kiégette, József állítólag mély transzba esett, és néhány centimétert felemelkedett a székből.

A felszínen úgy tűnik, nagyon kevés okunk van hinni Joseph történetében. A levitáció elég gyakori trükk, és az utcai előadók kedvence világszerte. De számos részlet különbözteti meg ezt az esetet. József hatalmát nemcsak 150 bíboros, orvos és inkvizítor erősítette meg 35 év alatt. A tizenhetedik században sem volt motiváció a papság számára a hamis csodák támogatására.
Bár senki sem tudja biztosan megmondani, hogy Joseph valóban repült-e, a bizonyíték elég volt ahhoz, hogy megfeleljen kora legmagasabb tekintélyének. 1753-ban XIV. Benedek pápa avatta boldoggá – egy olyan ember, aki a csodák bizonyítása terén fáradságos szigoráról és aprólékos feddhetetlenségéről ismert.
 

forrás

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL