Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 ok, ami miatt jogosan hihetjük, hogy az ősi civilizációk valóban fejlettebbek voltak

Szerző:
Szabó Anna
Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy fejlettebbek vagyunk, mert rendelkezünk a modern technika vívmányaival. Na, igen ám, de nem lehet, hogy léteztek előttünk sokkal fejlettebb, intelligensebb kultúrák? Mi más lehet a magyarázat a több ezer éves építménye és tárgyakra, amelyek létrejötte a mai napig fejtörést okoz a tudósoknak? Talán a válasz egyszerű: mégsem vagyunk annyira fejlettek.

Ez a 6 ok arra enged következtetni, hogy az ősi civilizációk valóban fejlettebbek voltak:

Egyiptom

Egyiptom az ékes példája annak, hogy az ókori emberek igenis fejlettek voltak. Még napjainkban is rengeteg kérdés merül fel a tudósok számára, hogy miként építették lenyűgöző piramisaikat, furfangos sírkamráikat vagy miként készítették mesés szobraikat, fenséges ékszereiket, műtárgyaikat. Éppen ezért egyesek szerint az egyiptomiak egy túlélő civilizáció részei voltak, méghozzá az ősi atlantiszé, akik híresen fejlett technológiával rendelkeztek.
Mindennek a tetejében nem hunyhatunk szemet az elképesztő anatómia tudásuk felett sem. Hiszen nem csak a matematikában, csillagászatban és építészetben remekeltek, hanem az orvostudományban is. Nemcsak a mumifikáció miatt, hanem mert képesek voltak komolyabb betegségek gyógyítására.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL