Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 olyan UFO-kutatás, amibe milliókat fektetett a kormány

Szerző:
Szabó Anna
Az amerikai kormány már évtizedek óta igyekszenek bizonyítani vagy éppen cáfolni az idegenek létezését, ehhez pedig nem sajnált olykor dollármilliókat költeni. Egyes kutatások zátonyra futottak, mások a mai napig tartanak. Kíváncsi vagy, hogy mire jutott ez a 6 UFO-kutatás?

Némelyik UFO-kutatás a 6-ból még manapság is zajlik:

Projects Sign és Grudge - 1948-1951

Az Egyesült Államokban a leghíresebb UFO-beszámoló a roswelli-incidens. Az új -mexikói Roswell közelében 1947 -ben lezuhant repülő csészealj a helyi beszámolók szerint sok idegen összeesküvés -elmélethez vezettek, de az amerikai légierő tagadta az esetet. A kilencvenes években a légierő azt mondta, hogy az objektum valójában egy léggömb volt, amely a Szovjetunió nukleáris tesztjeleit kereste a Mogul projekt keretében.

Az incidens azonban az Egyesült Államokban az elkövetkező években indított hivatalos vizsgálatokat az azonosítatlan repülő tárgyakkal kapcsolatban. Az amerikai légierő Project Sign (1948-1949) számára közzétett jelentése szerint az emberek által látott dolgok "valósak", de legalább "az incidensek egy részét természeti jelenségek okozhatják", másokat pedig belföldi vagy külföldi repülőgépek. A légierő Project Grudge kutatása, 1949 és 1951 között működött előtt, de nem talált meggyőző bizonyítékot az ufókra.
 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL