Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 olyan UFO-kutatás, amibe milliókat fektetett a kormány

Szerző:
Szabó Anna
Az amerikai kormány már évtizedek óta igyekszenek bizonyítani vagy éppen cáfolni az idegenek létezését, ehhez pedig nem sajnált olykor dollármilliókat költeni. Egyes kutatások zátonyra futottak, mások a mai napig tartanak. Kíváncsi vagy, hogy mire jutott ez a 6 UFO-kutatás?

Némelyik UFO-kutatás a 6-ból még manapság is zajlik:

A NASA SETI-1970-1993

A SETI kifejezés a kutatók egy csoportjára vonatkozik, akik részt vesznek a földönkívüli intelligencia keresésében. A NASA az 1970 -es évektől kezdve SETI révén kereséseket végzett az Arecibo és a Goldstone antennák használatával. A programot 1993-ban törölték, röviddel a megfigyelések hivatalos megkezdése után. (A NASA a programot a létezésének végén a High Resolution Microwave Survey programra nevezte át, amit egyesek szerint azért tettek, hogy elrejtsék, hogy valójában SETI programról van szó.)

A SETI -keresések azonban továbbra is informálisan léteznek a világ egyetemein. A kaliforniai SETI Intézetet 1984 -ben alapították, és magánfinanszírozást használt fel. 2007-ben megnyílt a SETI Intézet megfigyeléseinek szentelt Allen Telescope Array a Microsoft társalapítójának, Paul Allennek a finanszírozásával. A megfigyeléseket a mai napig folytatják.

 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL