Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 valódi hideglelős szellemsztori – Örülhetsz, hogy nem veled estek meg!

Szerző:
Szabó Anna
Sokunkat izgat a szellemvilág. Ám a legtöbben tisztes távolságból ismerkedünk a túlvilággal és kerüljük a kapcsolatot vele. Éppen azért, mert belátjuk, hogy jobb nem szórakozni azzal, ami felett nincs hatalmunk vagy nem látjuk. Ám ez a 6 ember, ha kereste a kapcsolatot, ha nem, rátalált a szellemvilág, és hátborzongató benyomást tettek az emberekre.

Arra kérték a BuzzFeed közönségét, hogy írják meg a szellemekkel kapcsolatos leghátborzongatóbb élményeiket:

A baljós karmolások

"A nővérem és én a nagynéném házában szálltunk meg, miután a nagymamám elhunyt. Amíg a nővérem aludt, egy ideig a telefonoztam. Amikor átgurultam az oldalamon, csípést éreztem a lábamon az ágy szélén. Amikor megérintettem a combomat, éreztem, hogy megemelkedett nyomok vannak rajta. Bementem a fürdőszobába, hogy megnézzem, mi történt, és észrevettem négy karomnyomot. A szívem hevesen dobogni kezdett, de úgy döntöttem, bebeszélem magamnak, hogy biztosan megvakartam magam, hogy megnyugodhassak és elaludhassak.
Másnap reggel elmondtam a nővéremnek a jeleket, és a nagynéném meghallotta. Arca elfehéredett, és elmondta, hogy az unokatestvérem furcsa gonosz dolgokat látott abban a házban, amikor kicsi volt, de soha nem hitt neki. Leléptem a házból, és azóta sem mentem vissza. "

—squeeeshy
 

rejtély misztika szellem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL