Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 dolog, amelyben egyesek nem hisznek, pedig tudományosan bizonyított tények!

Szerző:
Szabó Anna
Az ember elérte a Holdat, és hamarosan eléri talán a Marsot is, de néhány ember még mindig kételkedik abban, hogy mire képes a tudomány. Annak ellenére, hogy a tudomány oly sok szinten bizonyított, egyesek még mindig hisznek az olyan összeesküvés-elméletekben és legendákban, amelyek hamisnak bizonyultak, mint például az a hiedelem, hogy a Föld valójában sík.

Már tudományosan bizonyították ezt a 7 dolgot, de egyesek még mindig nem hisznek bennük:

7. Nincs olyan dolog, hogy globális felmelegedés

Hihetetlennek tűnhet, de néhány ember még mindig tagadja, hogy a globális felmelegedés valódi, és hogy a természetet nem érintik az emberek tevékenysége. A klímaváltozási szkeptikusok, harcolnak a tudomány mellett az olaj- és ipari vállalatokkal, amelyek a lista élén állnak, mint környezetszennyező források.

Igazság:

Nagyon sok tanulmány eredményei bizonyítják, hogy az éghajlatváltozás valódi, és emberi tevékenység okozza. Az üvegházhatású gázok kibocsátása a bolygó felmelegedésének elsődleges oka. A klímaváltozással kapcsolatos tudományos konszenzus több mint 11 600 cikkel és kutatási eredményekkel bizonyítja, hogy a globális felmelegedés nyilvánvaló és mindannyiunkat érinti.
 

forrás: brightside.me

rejtély misztika történelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL