REJTÉLY-MISZTIKA

7 furcsa Harry Potter-elmélet, amitől még a hajad is égnek áll

Mielőtt azt gondolnád, hogy biztos túl sok ideje volt néhány Harry Potter rajongónak elméleteket gyártani, olvasd őket végig! Elhiheted, van bennük fantázia és némelyik nem is tűnik akkora őrültségnek, sőt! Sok mindent meg is magyarázna…

Hajmeresztő, de kifejezetten elgondolkodtató ez a 7 Harry Potter-elmélet:

A Ronbledore-elmélet: Ron valójában az időutazó Dumbledore

Ez az elmélet azt állítja, hogy Ron „első életét” - ahogy a könyv sugallja - Harry és Hermione mellett élte. Velük megy a Roxfortba, és végül feleségül veszi Hermionét. Életének egy bizonyos pontján azonban visszatért az időben, hogy Albus Dumbledore néven „második életet” éljen. Így képes lesz Harry mentorává válni. Itt vannak az érvek:

Egyformának látszanak: Ron és Dumbledore vörös hajúak, hosszú az orruk, magasak és vékonyak.

Dumbledore egyszer azt mondta, hogy a bal térde felett heg van, és azt is tudjuk, hogy Ronnak az Azkabani Fogolyban megsérült a térde.

Dumbledore bevallotta, hogy fiatal korában megutálta a mindenízű drazsét, miután hányás ízűt evett. De itt van egy időbeli probléma: Dumbledore 150 körül van, mert a varázslók sokkal tovább élnek, mint a muglik, de a mindenízű drazsét 1935-ben találták ki. 1935 után kellett volna születnie, és nem az 1800-as évek közepén.

Úgy tűnik, Dumbledore mindent tud. Valahogy tisztában van Harry, Ron és Hermione titkos terveivel.

Ő és Ron ritkán találkoznak négyszemközt a sorozatban. Valójában, amikor Scrimgeour felfedi Dumbledore akaratát, Ron elképesztően zavarba jön, hogy megkapta a Deluminatort.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL