Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 kevésbé ismert UFO-incidens, amit lehetetlen lett volna eltitkolni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem egy, hanem több tíz vagy több száz tanú is jelen volt ezeknél az incidenseknél. Nem olyan híresek, mint a Roswell-i eset, de ugyanolyan izgalmasak, elgondolkodtatóak és egyúttal hátborzongatóak ezek az UFO-balesetek.

Csekély az esélye annak, hogy ezek az UFO-balesetek kitalációk lennének. Természetesen mindegyiket megpróbálták meteornak, lezuhant műholdnak beállítani vagy egyéb kifogással magyarázni. Persze akár igazak is lehetnek, ezért mindenki döntse el maga, mit hisz!

A Dalnegorsk baleset

1986. január 29-én este a Szovjetunió legkeletibb részén, Dalnegorsk kis bányaváros felett az égen hirtelen furcsa, vörös gömb jelent meg több száz tanú előtt. Miután néhány pillanatig egyenletesen mozogtak a falu felett, az egyik lezuhant a Izvestkovaya-hegyre. A tanúk robbanást hallottak és a helyszínen minden lángokban állt, de tényleges roncsokat nem találtak. Azonban furcsa, sziklaszerű, fémes darabokat találtak. Ezeket átadták a nyomozóknak, akik apró fém „cseppeket” fedeztek fel, amelynek szerkezete gyanúsan nem födi technológia eredménye. Ezenkívül kiderült, hogy az egyik fa gyakorlatilag elolvadt. Az eset továbbra is megoldatlan.

 

rejtély misztika ufo idegen
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL