Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 kevésbé ismert UFO-incidens, amit lehetetlen lett volna eltitkolni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem egy, hanem több tíz vagy több száz tanú is jelen volt ezeknél az incidenseknél. Nem olyan híresek, mint a Roswell-i eset, de ugyanolyan izgalmasak, elgondolkodtatóak és egyúttal hátborzongatóak ezek az UFO-balesetek.

Csekély az esélye annak, hogy ezek az UFO-balesetek kitalációk lennének. Természetesen mindegyiket megpróbálták meteornak, lezuhant műholdnak beállítani vagy egyéb kifogással magyarázni. Persze akár igazak is lehetnek, ezért mindenki döntse el maga, mit hisz!

A Salta-ügy

UFO-baleset történt 1995. augusztus 17-én délután az argentínai Saltában, és tucatnyi ember volt tanúja, az egyikük pedig egy pilóta volt. Tony Galvano éppen akkor ebédelt, amikor egy rendkívül fényes fémtárgy tűnt elő az égből, mire hirtelen a földre zuhant. Lángolt és fekete füst szállt fel belőle. Galvano azonnal elrohant a Flystar repülőgépéhez, hogy felszálljon, és jobban szemügyre vegye a történteket, de tervét meghiúsította a vastag, fekete füst. Két nappal később azonban újabb felderítő misszióra indult. Galvano megfigyelte, hogy a fák és bokrok is jelentősen károsodtak. Néhányukat még a földről is kitépték, gyökereik teljesen a felszín fölött voltak. Galvano néhány héttel később visszatér a helyszínre más környékbeli önkéntes keresőkkel. Ebből az alkalomból azonban fekete öltönyös fegyveres férfiak keresték meg őket és rögtön kijelentették, hogy átveszik a kutatást. Ellenkezni próbált, de közölték vele, hogy felejtsen el mindent, amit látott.

rejtély misztika ufo idegen
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL