Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 kevésbé ismert UFO-incidens, amit lehetetlen lett volna eltitkolni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem egy, hanem több tíz vagy több száz tanú is jelen volt ezeknél az incidenseknél. Nem olyan híresek, mint a Roswell-i eset, de ugyanolyan izgalmasak, elgondolkodtatóak és egyúttal hátborzongatóak ezek az UFO-balesetek.

Csekély az esélye annak, hogy ezek az UFO-balesetek kitalációk lennének. Természetesen mindegyiket megpróbálták meteornak, lezuhant műholdnak beállítani vagy egyéb kifogással magyarázni. Persze akár igazak is lehetnek, ezért mindenki döntse el maga, mit hisz!

A Megas Platanos UFO-baleset

UFO-baleset történt 1990. szeptember 2-án a korai órákban, a görögországi Megas Platanos festői, napsütötte környezetében. Hajnali 3 óra után, hat élénk fény tűnt fel a faluban. Az egyik sokkal rendezetlenebben mozgott, mint a többi, ám egy másik lezuhant. Trantos Karatranjos pásztor figyelte, hogy az objektum lezuhant és lángok csaptak fel. A másik öt hajó megközelítette, eloltották a tüzet és olyan volt, mintha a távolból kezdték volna megjavítani. Ez a művelet, bármi is volt, hajnalig folytatódott. Mire a helyiek a napfény kezdetével a baleset helyszínére merészkedtek, megdöbbentek, mivel égési nyomokat és fémes maradványokat találtak. Az UFO-nyomozóknak tett későbbi jelentések szerint az elkövetkező napokban megnövekedett a görög katonai jelenlét a környéken.
 

rejtély misztika ufo idegen
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL