Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 kevésbé ismert UFO-incidens, amit lehetetlen lett volna eltitkolni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem egy, hanem több tíz vagy több száz tanú is jelen volt ezeknél az incidenseknél. Nem olyan híresek, mint a Roswell-i eset, de ugyanolyan izgalmasak, elgondolkodtatóak és egyúttal hátborzongatóak ezek az UFO-balesetek.

Csekély az esélye annak, hogy ezek az UFO-balesetek kitalációk lennének. Természetesen mindegyiket megpróbálták meteornak, lezuhant műholdnak beállítani vagy egyéb kifogással magyarázni. Persze akár igazak is lehetnek, ezért mindenki döntse el maga, mit hisz!

A Las Vegas-i incidens

1962. április 18-án este Las Vegasban egy amerikai katonai radaron végig követtek egy ufót, New Yorktól, egészen Nevadáig, ahol végül a földre zuhan. A jelentések szerint a jármű eredetileg Utah-ban, Eureka városában „szállt le” (átmeneti áramszünetet okozott), mielőtt ismét a levegőbe emelkedett. Amikor Las Vegas felé közeledett, eltűnt a radarképernyőkről. Az állítólagos baleset a rendőrség és a légiközlekedési hatóságok szerint a tanúk egy különös, vörös fényt láttak az égen. Sokan hirtelen zajról is beszámolnak, amely „robbanásszerűnek” hangzott.
 

rejtély misztika ufo idegen
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL