Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 kevésbé ismert UFO-incidens, amit lehetetlen lett volna eltitkolni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem egy, hanem több tíz vagy több száz tanú is jelen volt ezeknél az incidenseknél. Nem olyan híresek, mint a Roswell-i eset, de ugyanolyan izgalmasak, elgondolkodtatóak és egyúttal hátborzongatóak ezek az UFO-balesetek.

Csekély az esélye annak, hogy ezek az UFO-balesetek kitalációk lennének. Természetesen mindegyiket megpróbálták meteornak, lezuhant műholdnak beállítani vagy egyéb kifogással magyarázni. Persze akár igazak is lehetnek, ezért mindenki döntse el maga, mit hisz!

A Lesothói Királyságbeli incidens

A Lesotho Királyság független nemzetét minden oldalról dél-afrikai szárazföld határol, 1995. szeptember 19-én este egy UFO-baleset helyszíne lett. Peter Lachasa, egy dél-afrikai gazda 21:15 körül hirtelen „furcsa hangot” hallott, amely összetéveszthetetlenül robbanás volt. Gyorsan kiszaladt, hogy kivizsgálja. Látta, hogy több szomszédja, szintén figyelte az események alakulását. E szomszédok egyike később kijelentette, hogy amint az objektum földet ért, robbanásakor „vakító villanások sorozatát” adta ki. Több szomszédjával együtt Lachasa megközelítette a baleset helyszínét, de az erős hőség megállásra késztette őket. Mielőtt az általuk hívott rendőrség megérkezett, még egyszer visszamennek a baleset helyszínére, de nem találtak semmit a járművön kívül. Nem sokkal éjfél után azonban megérkezett a dél-afrikai hadsereg. Egész éjjel dolgoztak, és hajnalra a jármű és annak jelenlétére utaló bizonyítékok már nem voltak meg. Tartózkodási helye ismeretlen.
 

rejtély misztika ufo idegen
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL