Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 kevésbé ismert UFO-incidens, amit lehetetlen lett volna eltitkolni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem egy, hanem több tíz vagy több száz tanú is jelen volt ezeknél az incidenseknél. Nem olyan híresek, mint a Roswell-i eset, de ugyanolyan izgalmasak, elgondolkodtatóak és egyúttal hátborzongatóak ezek az UFO-balesetek.

Csekély az esélye annak, hogy ezek az UFO-balesetek kitalációk lennének. Természetesen mindegyiket megpróbálták meteornak, lezuhant műholdnak beállítani vagy egyéb kifogással magyarázni. Persze akár igazak is lehetnek, ezért mindenki döntse el maga, mit hisz!

UFO-baleset Nebraskában

Ez az UFO-incidens a nebraskai Dundy megyéből származik 1884. június 6-án. Aznap este John W. Ellis gazda és több bérmunkás tanúja lehet rendkívül erős fénynek az égen. Amint megjelent, a fülükben egyre hangosabbá vált egy különös, forgó zaj. Amint a férfiak figyelték az objektumot, gyorsan rájöttek, hogy le fog zuhanni. Felkeresték a járművet és a Nebraska Nugget újság beszámolója szerint Alf Williamson (az egyik tanú) intenzív égési sérüléseket szenvedett, mikor túl közel ment a járműhöz. A következő években megjelent jelentések szerint, köztük a The Nebraska State Journalban 1887-ben, a férfiak beszámolója szerint a jármű „sárgarézszerű fémből” készült. Amikor azonban megpróbálták elmozdítani, megdöbbentek, hogy milyen könnyű, annak ellenére, hogy a külseje erős volt.

 

rejtély misztika ufo idegen
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL