Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 kevésbé ismert UFO-incidens, amit lehetetlen lett volna eltitkolni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem egy, hanem több tíz vagy több száz tanú is jelen volt ezeknél az incidenseknél. Nem olyan híresek, mint a Roswell-i eset, de ugyanolyan izgalmasak, elgondolkodtatóak és egyúttal hátborzongatóak ezek az UFO-balesetek.

Csekély az esélye annak, hogy ezek az UFO-balesetek kitalációk lennének. Természetesen mindegyiket megpróbálták meteornak, lezuhant műholdnak beállítani vagy egyéb kifogással magyarázni. Persze akár igazak is lehetnek, ezért mindenki döntse el maga, mit hisz!

Prohladnyi-incidens

A Szovjetunió felbomlását követően szabadon bocsátott jelentések szerint 1989. augusztus 10-én, 11:00 körül egy MiG-25-ös századot riasztottak egy UFO-hoz a Kaukázus közelében, amely Prohladnyi város felett repül. Ha hihetünk a jelentéseiknek, az UFO-t föld-levegő rakéta találta el, és valahol a hegyekben zuhant le. Az objektum felkutatására Mil Mi-8 helikoptert küldtek ki. Korong alakú járműre bukkant a Nizhniy Chegem közelében. A területre kereső csapatot küldtek, amelyet hamarosan körülzártak és katonai zár alá vettek. A csapat a közeli Mozdok légibázisra szállította az objektumot. A jelentések szerint a KGB felügyelt egy speciálisan összeállított nyomozócsoportot. Továbbá állítólag találtak három idegent, de kettő meghalt a felfedezéskor. A harmadik röviddel a felfedezés után halt meg.

forrás

rejtély misztika ufo idegen
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL