REJTÉLY-MISZTIKA

8 átkozottul félelmetes beszámoló szellemekkel suttogó gyerekektől

Egyesek kimondottan emlékszenek arra, hogy gyerekkorukban egy szellemmel társalogtak. Nehéz is lehet az ilyesmit elfelejteni! Akárcsak azoknak a szülőknek, akiknek azzal kellett szembesülniük, hogy a gyerekük képzeletbeli barátja egy szellem. Szörnyen ijesztő ez a 8 szellemekkel kapcsolatos élménybeszámoló!

A BuzzFeed oldalon 8 ember elmesélte a szellemekkel kapcsolatos legfélelmetesebb tapasztalatát. Persze megeshet, hogy van logikus magyarázat arra, ami történt. De ha nem?

Nem képzeletbeli barát volt

"Gyerekkoromban órákon át játszottam valakivel, akiről azt hittem, hogy egy képzeletbeli barát, akit csak én látok. Egy nap anyukám megkérdezte, kivel beszélek, és én mondtam neki, hogy a bátyámmal. Falfehér lett és elhagyta a szobát. Amikor ugyanezt mondtam apámnak, nagyon mérges lett, és azt mondta, SOHA többé ne mondjam ezt. És ezután soha többé nem láttam a bátyámat. Nos, 10 évvel később, amikor a családi Bibliát forgattam, találtam egy bejegyzést, amely rámutatott arra, hogy valóban volt egy testvérem. Egy évvel azelőtt halt meg, hogy megszülettem. "

-kellyb4008c2352
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL