REJTÉLY-MISZTIKA

8 babona, ami szerint a fekete macska nagyon is szerencsét hoz!

Egyesek szerint szerencsét, mások szerint viszont szerencsétlenséget hoz a fekete macska. Például tudtad, hogy Ázsiában és Európában több helyen is a fekete macskák gazdagságot hoznak, megáldják a házasságokat, biztonságban tartják az otthonokat és még számos egyéb áldásos hatással bírnak? Nagyon meg fogsz lepődni ezen a 8 fekete macskával kapcsolatos babonán!

Fekete macskák és szerencse

A nyugati világ nagy részével ellentétben a japán kultúra jó előjelnek tekinti az utadat keresztező fekete macskát. Valójában a fekete macskákat általában szerencsének tekintik Japánban és Ázsia nagy részén. A Feng Shui mesterek szerint kifejezetten érdemes otthonunk északi oldalára tenni fekete macskája ágyát, hogy elhárítsa a gonoszt.

Az igazság az, mindenki másban hisz és a saját hite szerint adatik meg neki. De egy biztos: akár szerencsésnek, akár szerencsétlen ómennek tartja, nem szabad bántani a fekete macskát, elvégre a babona nem tudományosan bizonyított tény! Semmilyen körülmény között nem érdemli meg egy állat a bántalmazást!

 

1. Megáldják a házasságokat

Az angol babona szerint egy menyasszonynak fekete macskát adni az esküvőjén szerencsét hoz a házasságban. Azt is gondolják, hogy az ifjú házasok, akiknek fekete macskája van az otthonukban, hosszú, boldog életet élnek együtt, és a fekete macska elhárítja a gonosz szellemeket. Az Egyesült Királyság nagy részén a macska fekete szerencsét hozónak számít.

Ha még egyedülálló vagy akkor tudd, hogy a japán babona szerint egy fekete macska sok jó udvarlót hoz.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL