Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

8 szellemtúra-vezető megosztotta a munkája során tapasztalt legfélelmetesebb élményét

Szerző:
Szabó Anna
A várakban, katakombákban és más misztikus helyeken előszeretettel szerveznek izgalmas, hátborzongató szellemtúrákat. Úgy néz ki, bizonyos alkalmakkor még szellemekkel is lehet találkozni, ahogy ez a 8 szellemtúra-vezető elbeszéléséből kiderül!

Tényleg parás élményben volt része ennek a 8 szellemtúra-vezetőnek:

Lelke a lépcsők tetején vár

Rachel Souerbry beszámolója:

"Egy kísértetjárta taverna idegenvezetőként dolgoztam Nashville-ben (Tennessee). Egyszer a csoport egyik nője a második megállóban félrehúzott, és közölte, hogy médium. Azt mondta, el kell mondania néhány dolgot, amit eddig látott.

Az egyik folyóparti bár alagsorában voltunk, ahol a rabszolgákat a falakhoz láncolták. Elmondta, hogy látott egy férfit, aki a falhoz volt láncolva sírt, és egy láthatatlan embert könyörgött, hogy kímélje meg kisfiának az életét. Libabőrös lett, de nem tudtam megmondani, hogy vajon szórakozik-e velem.

A végső bár-megállóban felvittem a csoportomat az emeletre egy régebbi lakásba. Elmeséltem egy nő történetét, aki leesett a lépcsőn és meghalt, és azt, hogy mindenki azt feltételezte, hogy a férje lökte le. A személyzet továbbra is gyakran látja a lépcső tetején állni. A médium a túra végén ismét megkeresett, és közölte, hogy még mindig ott áll a nő. Azt is elmondta, hogy az eredeti lépcsőt egy felújítás során átköltöztették.

Mindent elmondtam a főnökömnek, amit elmondott. Megerősítette, hogy a lépcsőt valóban sok évvel ezelőtt elköltöztették, de ezt senki sem tudhatta. Ezt követően mindent elhittem neki."


 

szellem szellemek rejtély misztika szellemtúra
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL