Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

8 szellemtúra-vezető megosztotta a munkája során tapasztalt legfélelmetesebb élményét

Szerző:
Szabó Anna
A várakban, katakombákban és más misztikus helyeken előszeretettel szerveznek izgalmas, hátborzongató szellemtúrákat. Úgy néz ki, bizonyos alkalmakkor még szellemekkel is lehet találkozni, ahogy ez a 8 szellemtúra-vezető elbeszéléséből kiderül!

Tényleg parás élményben volt része ennek a 8 szellemtúra-vezetőnek:

A vendégek valamivel többet kaptak, mint amennyire számítottak

A Redditor / u / ThrowTheGhostsAway oldaláról:

"Bevezettem a csoportomat egy szobába (szintén Edinburghban), amely egy kis kövek körét tartalmazta. A történet arról szól, hogy valamikor pogány templom volt. Kénytelenek voltak elhagyni ezt a helyet, mert valamilyen rituáléval egy rosszindulatú szellemet engedtek ott ki. Néhány évvel korábban meglátogatott médium, aki szerint egy spanyol tengerész szelleme volt, aki megölt két prostituáltat, majd saját magát abban a helységben.

Nem vagyok benne biztos, hogy hiszek ebben - ez nem éppen olyan történet, amelyet bizonyítani lehet. De tudom, hogy amikor a történet felénél tartottam, valaki kiabálni és dörömbölni kezdett a szomszéd boltozat falain.

Az első gondolatom az volt, hogy valaki bejutott. Időnként tizenévesek vagy részegek (vagy részeg tinédzserek) lopakodnak be, hogy bajokat okozzanak, ezért megkértem a csoportomat, hogy várakozzanak a kőkörös szobában, amíg nyomozok. Vittem magammal pár magas, jó kiállású férfit, hátha ki kell dobnom valakit.

Nem volt ott senki. Természetesen. Csak egy üres szoba, ahonnan a hang jött, és nem volt más kiút. Egy pillanatig álltam, és megpróbáltam rájönni, hogy történhetett, majd újra hallottam a dörömbölést és kiabálást, ezúttal a kőkörös szoba belsejéből érkezve.

Visszarohantam, és a csoportomat az egyik falhoz szorítva találtam. Néhányan zavartnak, mások döbbenten néztek, megint mások zokogva mutattak a sarokra, ahonnan a zajok hallatszottak.

Nem vesztegettem több időt arra, hogy rájöjjek, mi történik. Azt kiabáltam, hogy menjünk ki, és a vészkijárat felé tereltem őket.

 forrás

szellem szellemek rejtély misztika szellemtúra
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL